12 Dec Leuk om te geven, lekker om te krijgen!

Kerst staat voor de deur. En wat neem je dit jaar mee naar vrienden en bij familiebezoek?? Probeer iets nieuws en origineels? We hebben een speciale kerstaanbieding…en we noemen het: “growler in a box”

 

Een growler is een Amerikaanse grote bierfles (*) gevuld met bijna 2 liter Ouderkerk’s Goud Pale Ale, samen met een glas in een feestelijke kerst-doos voor de prijs van EUR20. Voor bestelling of vragen kun je mailen naar info@ouderkerksgoud.nl

 

Ouderkerk’s Goud Pale Ale is zowel hoppig als moutig bier. Vol van kleur, geur en smaak maar met 5.4% alcohol niet te zwaar. Dit bier is heerlijk bij rood vlees zoals biefstuk, lam en ook wild. Probeer hem bij een maaltijd en laat me weten wat je vindt.

We wensen je een prettige en Kerst en een Gelukkig Nieuwjaar

(*) De fles is voor herhaald gebruik en ruilen we tegen een volle, bij bestelling van een ‘refill’. De growler is met tegendruk gevuld en daarmee 3 weken houdbaar