Geef de horeca een gouden randjeOUDERKERKS GOUD
HORECA

Op fles en op 20 liter fust

https://ouderkerksgoud.nl/ogbc/wp-content/uploads/2021/08/horeca-ouderkerks-goud-01.jpg

Voor alle typen horeca ondernemingenOUDERKERKS GOUD
SPECIAALBIEREN

De speciaalbieren van Ouderkerks Goud zijn leverbaar op fles, maar ook op 20 liter fust en zijn daarom uitermate geschikt voor alle type horeca ondernemingen. De toenemende naamsbekendheid van Ouderkerks Goud als het ambachtelijk bier uit culinair Ouderkerk aan de Amstel maakt het bier bij uitstek geschikt om op de bierkaart te zetten. Dit zal zeker gewaardeerd worden door het groeiend aantal liefhebbers van onze bieren, maar ook door gasten die eens een ander soort bier willen proberen.  Onze bieren hebben een relatief laag alcoholpercentage, zijn puur, toegankelijk en makkelijk door drinkbaar. Bovendien zijn ze ook zeer goed te combineren met hapjes bij de borrel, een mooie lunch of lang diner. Wij geven graag advies hoe dat er op de menukaart uit kan zien. Maar gewoon een lekker koud biertje op een terras gedurende een warme zomerdag is natuurlijk ook niet te versmaden. Dit garandeert voor jou als horeca ondernemer een goede bieromzet bij iedere gelegenheid.

Maatwerk en promotieMET EEN PREMIUM
UITSTRALING

Naast cafés en restaurants die onze bieren schenken, nemen we ook deel aan festivals en evenementen. Dit kan zijn als onderdeel van jouw horeca concept of met eigen bar, tapinstallatie of desgewenst koelkasten. Ook hierin leveren wij maatwerk en we zijn in de uitvoering ook altijd zelf betrokken omdat we dit als een mooie kans zien om onze klanten te ontmoeten en feedback te ontvangen op ons product. Uiteraard hebben we  ondersteunend marketing materiaal met een “Premium” uitstraling ruimschoots beschikbaar, zoals glazen met een gouden randje, taphendels, taplenzen, verschillende viltjes, tafelstandaards, menukaarten, flyers etc. Ook hierin is maatwerk mogelijk om aan jouw speciale wensen als horeca ondernemer te voldoen. Eventueel ondersteund door krachtige gezamenlijke social media campagnes.

https://ouderkerksgoud.nl/ogbc/wp-content/uploads/2021/08/horeca-ouderkerks-goud-03.jpg
https://ouderkerksgoud.nl/ogbc/wp-content/uploads/ouderkerks-goud-weizen.jpg

Maatwerk en promotiePRODUCT-ONTWIKKELING

Die gezamenlijkheid bieden wij ook in productontwikkeling en het brouwproces.  Naast de bestaande bieren blijven we uiteraard nieuwe bieren brouwen die een nog breder smaakpalet bedienen. Hierbij kan jij mede richting bepalen. Bijvoorbeeld door een nieuw bier binnen een specifiek horeca concept te passen of aan te laten sluiten bij bepaalde gerechten. Of misschien wil je wel een bier onder eigen naam tappen? Ook daar hebben we goede mogelijkheden voor. Ouderkerks Goud garandeert je een ambachtelijk product met de juiste uitstraling!

Samen geven wij jouw restaurant, café, festival of evenement een gouden randje.

EEN GOUDEN RANDJE!

Voor meer informatie of bestellingen kun je een mail sturen naar horeca@ouderkerksgoud.nl of telefonisch contact met ons opnemen!