Geef de horeca een gouden randjeOUDERKERKS GOUD
HORECA

Op fles en op 20 liter fust

https://ouderkerksgoud.nl/ogbc/wp-content/uploads/2021/08/horeca-ouderkerks-goud-01.jpg

Voor alle typen horeca ondernemingenOUDERKERKS GOUD
SPECIAALBIEREN

De speciaalbieren van Ouderkerks Goud zijn leverbaar op fles, maar ook op 20 liter fusten en daarom uitermate geschikt voor alle type horeca ondernemingen. Onze bieren hebben een relatief laag alcoholpercentage, zijn toegankelijk en makkelijk door drinkbaar. Bovendien zijn onze bieren zeer goed te combineren met hapjes bij de borrel of een mooi diner. Dit garandeert een goede bieromzet bij iedere gelegenheid!

Maatwerk en promotieMET EEN PREMIUM
UITSTRALING

Uiteraard is ondersteunend marketing materiaal met een “Premium” uitstraling ruimschoots beschikbaar, zoals verschillende viltjes, glazen, flyers, tap-ogen etc. Bovendien is maatwerk mogelijk om aan jouw speciale wensen als horeca ondernemer te voldoen.

Naast de bestaande bieren blijven we nieuwe bieren en smaken ontwikkelen. Hierbij kan jij mede richting bepalen. Bijvoorbeeld om een nieuw bier binnen een specifiek horeca concept te passen of aan te laten sluiten bij bepaalde gerechten.

https://ouderkerksgoud.nl/ogbc/wp-content/uploads/2021/08/horeca-ouderkerks-goud-03.jpg

Samen wij geven wij jouw restaurant of café

EEN GOUDEN RANDJE!

Voor meer informatie of bestellingen kun je een mail sturen naar horeca@ouderkerksgoud.nl of telefonisch contact met ons opnemen!