Geef het leven een gouden randjeOUDERKERKS GOUD
KLANTENSERVICE

Op fles en op 20 liter fust

ALCOHOLWET

Vanaf 1 juli 2021 is de nieuwe alcoholwet van toepassing. Dit houdt in dat webshops die alcoholische dranken verkopen zowel bij het plaatsen van de bestelling als bij aflevering de leeftijd van de klant (18+) moeten controleren. Bij het plaatsen van de bestelling dien je je daarom te registreren met je geboortedatum en te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent. Bij de bezorging van het speciaalbier moet je het pakket persoonlijk in ontvangst nemen en desgevraagd een legitimatie tonen aan de bezorger. Bezorgdiensten brengen voor deze leeftijdsverificatie extra kosten in rekening die wij in de bezorgkosten hebben verdisconteerd.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten worden altijd duidelijk weergegeven alvorens je de bestelling in de webshop accepteert. Bestellingen worden door Flespakket van PostNL geleverd binnen 2 werkdagen. Je ontvangt hiervan een track & trace linkje zodat je de zending kunt volgen.

De verzendkosten bedragen € 6,95 per bestelling tot € 60,00 (incl. btw). Vanaf € 60,00 zijn de verzendkosten GRATIS.

RETOURINFORMATIE

Het door ons geleverde speciaalbier valt onder artikel 10 van onze Algemene Voorwaarden. Het herroepingsrecht is daarom niet van toepassing.

Voor alle overige door ons geleverde artikelen is het herroepingsrecht wel van toepassing. Je hebt een afkoelingsperiode van veertien dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf dat moment nog veertien dagen de tijd om het product naar ons terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening. Wij zullen het bedrag binnen veertien dagen crediteren.
Tevens kan je gebruik maken van het modelformulier dat je aantreft bij onze Algemene Voorwaarden.

Ouderkerks Goud Brewing Company BV (OGBC) vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten die in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen veertien dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij OGBC aanbiedt het product zelf af te halen, mag zij wachten tot zij het product heeft ontvangen of de consument aantoont dat het product is teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. OGBC gebruikt voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, dan hoeft OGBC de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Het retouradres vind je op onze contactpagina.

FEEST OF EVENEMENT

Geef je een feest of organiseer je een evenement, dan kom je bij grotere bestellingen (meer dan vijf dozen of bieren op fust) wellicht in aanmerking voor speciale leveringscondities. Tevens kunnen we je oplossingen bieden voor het koelen van flesjes of een tapinstallatie. Daarnaast leveren we natuurlijk glazen, viltjes en ander ondersteunend materiaal. Ook een barman/vrouw of een “beer tasting” verzorgen, behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op met sales@ouderkerksgoud.nl en wij komen dan snel met een gepast voorstel bij je terug.

KLANTENREVIEWS

Uiteraard vinden wij het heel belangrijk hoe jij ons bier en de levering daarvan hebt ervaren. We vragen onze klanten daarom regelmatig om feedback middels het versturen van een review verzoek via het platform van Webshop Keurmerk. De klantenbeoordelingen kan je terugvinden als je op het Webshop keurmerk logo drukt onder aan deze pagina of klik anders hier. Je vindt de beoordelingen onder het Webshop certificaat.

KLACHTEN

Wij betreuren het zeer als je een klacht hebt over één van onze producten en zullen er alles aan doen om een passende oplossing te bieden. Je kan jouw klacht mailen naar: service@ouderkerksgoud.nl

Na ontvangst van jouw klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen jouw klacht binnen zeven dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij jou hierover op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kan je ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen: https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op: http://ec.europa.eu/odr.  Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.