Geef je winkelformule een gouden randjeOUDERKERKS GOUD
RETAIL

Iedere consument een bier naar smaak

https://ouderkerksgoud.nl/ogbc/wp-content/uploads/2021/08/retail-ouderkerks-goud-01.jpg
https://ouderkerksgoud.nl/ogbc/wp-content/uploads/2021/08/pale-ale-brown-ale-1.png

Een mooi standaard standaardassortimentOUDERKERKS GOUD
SPECIAALBIEREN

Onze speciaalbieren lenen zich uitstekend voor verkoop inzowel speciaalzaken, supermarkten als via webwinkels gespecialiseerd in de verkoop van bier en bierpakketten. Het assortiment is toegespitst op een breed publiek: van de echte bierliefhebber tot de consument die af en toe eens een biertje drinkt.  Alle bieren zijn het hele jaar door beschikbaar op fles en daarmee bieden wij consistente levering aan de retail. Wij distribueren zowel rechtstreeks als via groothandels. Het assortiment zullen wij in de toekomst verder ontwikkelen, zodat wij iedereen een bier naar smaak kunnen bieden. Naast het standaard assortiment brouwen wij natuurlijk ook zogenaamde seizoensbieren en bieren voor speciale gelegenheden. Daarbij leveren wij ook luxe geschenkverpakkingen, die eventueel in combinatie met luxe levensmiddelen, of als onderdeel van bijvoorbeeld een kerstpakket, zeer geschikt zijn. Gedurende de feestdagen levert dit veelal extra omzet uit de verkoop van bieren op.

Promotioneel materiaalMET EEN PREMIUM
UITSTRALING

Onze bieren passen uitstekend bij een culinaire BBQ of een uitgebreide lunch of diner met bij iedere gang een geschikt biertje. Winkelformules die zich richten op de verkoop van kaas, vlees of vis kunnen zich met de verkoop van Ouderkerks Goud daarom extra onderscheiden. Wij adviseren graag over de juiste bier & spijs combinaties en dit laten wij ook nadrukkelijk terugkomen in de beschrijvingen van onze bieren. Uiteraard kunnen wij de verkoop in jouw winkel ondersteunen met een breed pakket aan promotioneel materiaal. Dit stemmen we graag af op jouw specifieke behoefte en passend bij de winkelformule. Tevens kunnen we marketing campagnes opzetten die zich richten op jouw specifieke doelgroep. Dat kan in traditionele vorm, maar ook middels digitale marketing. Hierbij zetten we verschillende social media kanalen in om het beoogde doel te realiseren. Maar natuurlijk is speciaalbier een product dat je vooral moet proeven en beleven en ook daar kunnen we in voorzien middels het organiseren van een speciale proeverij in de winkel, of het inrichten van een speciale plek in de winkel waar onze bieren volledig tot hun recht komen. Wil je de bieren bijvoorbeeld gekoeld verkopen, dan leveren we hiervoor ook speciale koelkasten die we je graag in bruikleen geven.

https://ouderkerksgoud.nl/ogbc/wp-content/uploads/2021/08/retail-ouderkerks-goud-01-zomer.jpg
https://ouderkerksgoud.nl/ogbc/wp-content/uploads/2021/08/session-weizen.png

Met Ouderkerks Goud geven we je winkelformule een gouden randje.

EEN GOUDEN RANDJE!

Voor meer informatie of bestellingen kun je een mail sturen naar retail@ouderkerksgoud.nl of telefonisch contact met ons opnemen!